بررسی پایداری میتاج-لفلر-اولام از معادلات تکاملی کسری

پایان نامه
چکیده

در این پایان نامه چهار نوع از پایداری میتاگ-لفلر-اولام را ارائه می دهیم که عبارتند از: پایداری میتاگ-لفلر-اولام-یرز، پایداری میتاگ-لفلر-اولام-یرز تعمیم یافته، پایداری میتاگ-لفلر-اولام-یرز-راسیاس و پایداری میتاگ-لفلر-اولام-یرز-راسیاس تعمیم یافته‎. این چهار نوع پایداری را در فضای باناخ برای معادله تکاملی کسری بررسی می کنیم.

منابع مشابه

پایداری ناارشمیدسی هایرز-اولام معادلات دیفرانسیل خطی ناهمگن مرتبه‌ دوم

فرض کنیم فضای نرمدار ناارشمیدسی اعداد حقیقی باشد. معادله دیفرانسیل خطی ناهمگن مرتبه‌ دوم با ضرایب غیرثابت را در نظر می‌گیریم که در آن توابع داده شده پیوسته هستند. در این مقاله پایداری هایرز-اولام این معادله را در فضای نرمدار ناارشمیدسی اعداد حقیقی ثابت می‌کنیم. معادله دیفرانسیل خطی ناهمگن مرتبه‌ دوم با ضرایب غیرثابت را در نظر می‌گیریم که در آن توابع داده شده پیوسته هستند. در این مقاله پایداری ه...

متن کامل

پایداری هایرز-اولام-راسیاس معادلات تابعی

تاکنون پایداری به مفهوم هایرز-اولام-راسیاس برای بسیاری از معادلات تابعی بررسی شده است.در این رساله پایداری چند معادله تابعی را بررسی خواهیم کرد. در این راستا بعضی نتایج پایداری هایرز-اولام برای نگاشت های مجموعه ای مقدار با استفاده از روش عملگر پیکارد به طور ضعیف را بررسی خواهیم نمود.همچنین،کاربردی از شمول انتگرالی را ارائه و انواع مختلف پایداری اولام برای معادلات انتگرالی نگاشت های مجموعه ای مق...

پایداری هایرز-اولام-راسیاس برخی از معادلات تابعی

دراین پایان نامه قضایای پایداری هایرز-اولام-راسیاس معادلات تابعی را ثابت می کنیم.

بررسی پایداری معادلات انتگرالی کسری

در این پایان نامه مفاهیم پایداری یرز- اولام- راسیاس و پایداری یرز- اولام معادلات انتگرالی کسری معین را معرفی کرده و قضایای پایداری را با استفاده از قضیه ی نقطه ثابت درفضای متریک کامل تعمیم یافته ارایه می کنیم و پایداری یرز- اولام- راسیاس و پایداری یرز- اولام را برای معادلات انتگرالی ولترای کسری بررسی می کنیم.

15 صفحه اول

پایداری هایرز-اولام معادلات ترکیبی روی فضاهای مختلف

در این پایان نامه ابتدا مفهوم پایداری معادلات تابعی و تاریخچه آن بیان شده و سپس در فصلهای بعدی چند معادله تابعی ترکیبی را معرفی کرده و پایداری این معادلات را در فضاهای شبه باناخ، رندم باناخ و آی-رندم باناخ بررسی کرده ایم.

15 صفحه اول

منابع من

با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید

ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده

{@ msg_add @}


نوع سند: پایان نامه

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه محقق اردبیلی - دانشکده علوم ریاضی

میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com

copyright © 2015-2023